فلسفه از طریق مطالبات خود بر فعالیت های فکری، سهم اصلی را در سازمان آموزشی ایفا می کند. آموزش فلسفه شامل آگاهی از چهره ها و تحولات عمده در تاریخ فلسفه، یادگیری فنون به روز و پاسخ های پذیرفته شده به پرسش های فلسفی، و یادگیری مهارت های انتقادی، تفسیری و ارزشی است که در طرح کلی چیزها، ممکن است بیشترین ارزش را داشته باشند.
انتظار می رود فارغ التحصیلان برنامه فلسفه در دانشگاه جیمز مدیسون با متون دشواری که با استدلال های پیشرفته فلسفی سروکار دارند کنار بیایند. این قرائت ها اغلب از نظر روش و محتوا کاملاً متنوع هستند. علاوه بر این، انواع کارهای مکتوب بخشی از تکالیف دانشجوی فلسفه است و انتظار میرود که این تکالیف با دقت تنظیم و با دقت به آنها پرداخته شود. در نهایت، بحث آگاهانه برای فلسفه و آموزش فلسفی ضروری است. انتظار می رود این تعامل کلامی به عنوان بخشی معمول از ارائه دوره رخ دهد.
بسیاری از آنچه در فلسفه آموخته می شود را می توان تقریباً در هر تلاشی به کار برد. این هم به این دلیل است که فلسفه موضوعات زیادی را لمس می کند و هم به ویژه به این دلیل که بسیاری از روش های آن در هر زمینه ای قابل استفاده است.
مطالعه فلسفه به ما کمک می کند تا توانایی حل مسائل، مهارت های ارتباطی، قدرت متقاعدسازی و مهارت های نوشتاری خود را افزایش دهیم. در زیر توضیحی در مورد اینکه چگونه فلسفه به ما کمک می کند تا این مهارت های مهم مختلف را توسعه دهیم، آمده است.
چرا فلسفه بخوانیم؟
مهارت های عمومی حل مسئله:
مطالعه فلسفه ظرفیت حل مسئله را در فرد افزایش می دهد. به ما کمک می کند تا مفاهیم، تعاریف، استدلال ها و مسائل را تجزیه و تحلیل کنیم. این به ظرفیت ما برای سازماندهی ایده ها و مسائل، رسیدگی به سؤالات ارزشی و استخراج آنچه ضروری است از مقادیر زیادی اطلاعات کمک می کند. از یک سو به ما کمک می کند تا تفاوت های ظریف و ظریف بین دیدگاه ها را تشخیص دهیم و از سوی دیگر نقاط مشترک بین مواضع مخالف را کشف کنیم. همچنین به ما کمک می کند تا انواع دیدگاه ها یا دیدگاه ها را در یک کل واحد ترکیب کنیم.
چرا فلسفه بخوانیم؟
مهارت های ارتباطی:
فلسفه به طور منحصر به فردی در توسعه قدرت های بیانی و ارتباطی کمک می کند. برخی از ابزارهای اساسی بیان خود را فراهم می کند - به عنوان مثال، مهارت هایی در ارائه ایده ها از طریق استدلال های منظم و منظم - که سایر زمینه ها یا از آنها استفاده نمی کنند یا به طور گسترده استفاده می کنند. فلسفه به ما کمک می کند تا آنچه را که در دیدگاه هایمان متمایز است بیان کنیم، توانایی ما را برای توضیح مطالب دشوار افزایش می دهد و به ما کمک می کند تا ابهامات و ابهامات را از نوشتار و گفتار خود حذف کنیم.
چرا فلسفه بخوانیم؟
قدرت های متقاعد کننده:
فلسفه برای ساختن فرمولهای روشن، استدلالهای خوب و مثالهای مناسب آموزش میدهد. بنابراین، به ما کمک می کند تا توانایی خود را برای متقاعد کردن توسعه دهیم. ما یاد می گیریم که دیدگاه های خود را بسازیم و از آنها دفاع کنیم، از مواضع رقیب قدردانی کنیم، و قاطعانه نشان دهیم که چرا دیدگاه های خود را بر گزینه های جایگزین ترجیح می دهیم. این ظرفیتها نه تنها از طریق خواندن و نوشتن در فلسفه، بلکه از طریق گفتوگوی فلسفی، چه در داخل و چه در خارج از کلاس، که بخشی از یک آموزش کامل فلسفی است را نیز میتوان توسعه داد.
چرا فلسفه بخوانیم؟
مهارت های نوشتن:
نوشتن در بسیاری از دوره های فلسفه به طور فشرده تدریس می شود و بسیاری از متون فلسفی که به طور منظم اختصاص داده می شوند نیز عالی هستند.
برگردان از سایت دانشگاه جیمز مدیسون آمریکا